Award

Sluit aan bij het Jongerenpanel Award NL

Wil je meedenken, creëren en ons adviseren hoe we de Award een nog betere ervaring voor jou kunnen maken? Kom bij het jongerenpanel! Het jongerenpanel van de Award bestaat uit deelnemers van alle niveaus, Ambassadeurs (Award-houders met een actieve rol), en Awardbegeleiders en Alumni tot 28 jaar. Het panel beslist, creëert en ontwikkelt samen met het Award-team de functie van het jongerenpanel.

Je bepaalt zelf hoe vaak en met wat je betrokken wilt zijn. Via een app zetten we onze hulpvragen uit: even snel stemmen op een visual, een middag brainstormen met pizza in het park, een lijstje met jouw top drie vloggers, verbeteringen aandragen voor Award-ceremonies. Welke jonge influencer, BN’er of Youtuber zouden jullie graag zien als ambassadeur? Hoe moeten we die gaan benaderen? Of geef je mening via de weekendpoll: moet de Award gaan Tik-Tokken of niet? Jij bepaalt zelf waarop en hoe vaak je wilt reageren.

Samen met deelnemers uit andere landen denkt en beslist het jongerenpanel mee over communicatie, development en events. De input van jongeren zijn de basis van álle ontwikkelingen en activiteiten binnen de Award.

"Improve your experience. Be the change you want to see in the world.

Meer weten of aanmelden? info@award.nl

 

Meteen meedenken? Wie van de twee artiesten vind jij het beste? Beslis mee en stem op jouw favoriet.  

 

 

 

Awardverhalen

Hoezo is installatietechniek alleen voor jongens?!  / 'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Pauline Hoefnagels Gouden Award houder

'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden