Award

SAVE THE DATE 
Dutch Awardleaders Trainingday!
Verplaatst naar zaterdag 5 februari
 

Helaas hebben we de trainingsday weer moeten verpaatsen. De nieuwe datum is zaterdag 5 februari. We wachten weer met spanning de persconferentie van 14 januari af, maar we gaan alvast vol goede moed beginnen aan de organisatie.

DAT! is een inspiratiedag voor alle Awardbegeleiders, Beoordelaars, Ambassadeurs. Of je nou al jaren ervaring hebt, nèt begonnen bent of nog moet beginnen. Het programma biedt interessante workshops en activiteiten gelinkt aan de Award. Ontmoet andere Awardbegeleiders, het team uit Den Bosch en onze partners.

DAT! is een Coronaproof educatieve bijeenkomst. Wij volgen altijd het beleid van de overheid. Rekening houdend met vaste plaatsen en de anderhalve-meter maatregel zijn er helaas een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij want vol is vol. Reserveren kan tot 1 februari. 

RESERVEER

Awardverhalen

Hoezo is installatietechniek alleen voor jongens?!  / 'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Pauline Hoefnagels Gouden Award houder

'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden