Award

Wereld Fellowship

De World Fellowship werd in 1987 opgericht om een internationaal netwerk van grote supporters op te zetten om de ontwikkeling van The Duke of Edinburgh's International Award over de hele wereld te financieren.

I am very passionate about the personal development of young people and giving them opportunities to flourish. It was clear that membership of the World Fellowship would allow me to contribute to the Award’s impact on young people across the world

Patrick Curran, Supporter

 

De filantropische giften van supporters van The Duke of Edinburgh's International Award World Fellowship zijn van fundamenteel belang voor de ondersteuning van ons werk en de activiteiten van de Award over de hele wereld.

 

De World Fellowship is een wereldwijd leiderschapsnetwerk van Chief Executives, Industrieleiders, Internationale Ambassadeurs, Filantropen en Oprichters van internationaal succesvolle bedrijven. We brengen de World Fellowship samen op evenementen en bijeenkomsten over de hele wereld.

Als u meer wilt weten over de World Fellowship, neem dan contact op met  development@intaward.org.

 

 

 

 

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen