Award

Voortzetting van de Award in de context van COVID-19:

Tijdelijke wijzigingen en verdere richtlijnen

Alle bestaande tijdelijke wijzigingen en verdere richtlijnen zullen worden verlengd tot 31 juli 2021. 

Hier volgen toegestane tijdelijke aanpassingen in de richtlijnen van de Award. Het advies valt onder twee verschillende categorieën:

Tijdelijke wijzigingen

Door de International Award Foundation (IAF) erkende vereisten. De tijdelijke toegestane wijzigingen die worden beschreven, werden door de IAF-werkgroep aangedragen als oplossingen voor de talloze uitdagingen die door COVID-19 zijn gecreëerd. Ze zijn ontworpen om onderbreking tijdens de pandemie te beperken, de ervaring van de deelnemer te beschermen en - voor zover mogelijk - de educatieve resultaten te behouden die voor elk onderdeel van de Award zijn bedoeld.

Bij het kiezen van aanpassingen voor deelnemers moedigen we Awardbegeleiders aan om prioriteit te geven aan het beschermen van de Award-ervaring. Elke afwijking van de bestaande toekenningsvereisten moet absoluut nodig zijn. De wijzigingen moeten daarom als een laatste redmiddel worden beschouwd en de gekozen optie moet altijd een optie zijn die Award deelnemers het minst hindert.

Verdere begeleiding en verduidelijking van bestaande Award vereisten

De meeste inhoud van deze richtlijnen is niet nieuw. Het geeft informatie weer die al in het International Handbook for Award Leaders (7e ed., 2019) en/of de operationele richtlijnen staat. Daarom is de ‘verdere begeleiding’ bedoeld om duidelijkheid te geven over hoe sommige van de bestaande Award-vereisten kunnen worden geïnterpreteerd of geïmplementeerd door Award-centra om de uitdagingen waarmee we nu worden geconfronteerd aan te pakken.

Download hier de Toolkit: 'Award tijdens Covid-19' over de tijdelijk toegestane wijzigingen en de verdere richtlijnen voor het voortzetten van de Award tijdens de Covid-19 maatregelen. 

Award richtlijnen tijdens Covid-19 NL

Samenvatting Award tijdens Covid-19 EN

How to invite a participant to start the next level

Residentieel Project

Download hier de Toolkit: 'RP richtlijnen tijdens Covid-19'.

RP richtlijnen tijdens Covid-19 EN

Het Gouden Residentieel Project is één van de uitdagende onderdelen om te organiseren tijdens COVID-19. Het ethos van deze sectie is om een zinvol project in een residentiële omgeving te plannen, voor te bereiden en uit te voeren met anderen die hetzelfde doel delen. Er is geen reden waarom de planning en het contact met mogelijke organisaties voor het Gouden Residentieel Project niet kan plaatsvinden maar we erkennen dat het een uitdaging is. De situatie verandert met de dag. Deelnemers kunnen wel beginnen met het plannen en voorbereiden van hun project. Het is deelnemers altijd aan te raden om ruim voor de startdatum de website van de Rijksoverheid te checken en contact te houden met de organisatie of facilitator waar het project plaatsvindt.

Als deelnemers zich zorgen maken over het afronden van hun Gouden Award herinner ze er dan aan dat ze tot hun 25e verjaardag de tijd hebben om hun Award op elk niveau te voltooien. De tijdelijke aanpassingen op de Award staan een verlenging van 12 maanden toe als ze tussen nu en 31 juli 2021 hun 25e verjaardag vieren.

Toolkits 

E-mentoring: Supporting Young People on digital platforms

ISOLATION ACTIVITES – RESOURCE LIST

Ideas for engaging participants to keep up their activities

 

 

 

Awardverhalen

Ook in het bedrijfsleven is de Award relevant / 'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Alexander Davits Gouden Award houder

'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Lees verder Alle verhalen