Award

Team Award Nederland

 

Patricia de Ruijter, Directeur

Mijn werkervaring in sociaal ondernemen heb ik opgedaan bij War Child. Naast mijn werk als vrijwilligersmanager was ik al indirect betrokken bij programma’s die te maken hadden met ‘Youth Empowerment’. Het opzetten van fondsenwervende programma’s en events paste mij wel en dat je samen het verschil kan maken maakte mijn werk afwisselender en nog interessanter. Door de psychosociale en creatieve programma’s was ik al overtuigd van de positieve effecten van non-formal education. De stap naar de Award is voor mij dan ook een logische. Mijn droom? De Award bekend en toegankelijk maken voor álle jongeren in Nederland en vooral voor mindervalide jongeren, jonge vluchtelingen en risicojongeren.
patricia.de.ruijter@award.nl


 

Ernst van Rosmalen, Projectmanager MDT

Ik ben in het avontuur van de Award tijdens de Maatschappelijke Diensttijd gestapt. Mijn achtergrond ie er een van coachen van jongeren en organiseren van evenementen. Maatschappelijke Diensttijd, in het kort MDT, is een landelijke organisatie die ernaar streeft om jongeren naast hun schoolschooltijd hun talenten te laten ontwikkelen. En daarbij meteen wat voor een ander te doen. En dat is precies wat er bij de Award ook na gestreefd wordt. In ons project gaan we dit voor 200 jongeren mogelijk maken. En passant leiden we ook nog eens 60 Award begeleiders op. Mijn droom? Een Awardfestival!
ernst.van.rosmalen@award.nl


Jeroen van de Wiel, Projectmanager MDT-jongeren

Ik werk al 20 jaar met jongeren tijdens en op evenementen. Door de Coronamaatregelen vielen die evenementen ineens stil en had ik tijd om na te denken over wat ik nou ècht wil. En dat is meer betekenen voor jongeren én de maatschappij. Samen met Ernst pak ik MDT bij de Award op. Ik betrek jongeren bij de 'touch and feel', de communicatie en positionering van dit mooie project. We gaan als een speer en soms wat te snel. Maar we willen zoveel mogelijk jongeren helpen; het is heerlijk om hen hun passie en talenten te laten ontdekken. Mijn droom? Een internationaal jongerenpanel!
jeroen.van.de.wiel@award.nl


Claudia de Leeuw, Accountmanager 

Met mijn ervaring als MBO-docent en journalist/organisator van de Kindercorrespondent is werken voor de Award een hele logische keuze. Ik vind het echt heel tof om in gesprek te gaan met jongeren en hen zo te helpen ontdekken wat hun talenten zijn. Zelf hou ik van groot dromen en gewoon doen. Want niks is gek en alles kan. En als het toch niet blijkt te kunnen, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Die boodschap breng ik graag over op jongeren EN op volwassenen. Mijn taak bij de Award is om scholen te enthousiasmeren en te helpen het programma van de Award zo goed mogelijk weg te zetten. Geinteresseerd? Ik kom graag langs :-)

claudia.de.leeuw@award.nl

 

 

 

Awardverhalen

Hoezo is installatietechniek alleen voor jongens?!  / 'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Pauline Hoefnagels Gouden Award houder

'Ik vond het altijd een beetje spannend om nieuwe mensen te leren kennen. Daar ben ik door de Award enorm in gegroeid, dat neem ik de rest van mijn leven mee. Net als doorzettingsvermogen.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden