Award

Wat komt er allemaal bij kijken?

Een kennismakingsgesprek is een goede start om te onderzoeken of de International Award bij jouw visie en doelstellingen past. Een andere manier is om minimaal twee medewerkers deel te laten nemen aan de cursus voor Awardbegeleiders. Zij kunnen dan als een soort pioniers aan de slag gaan met de eerste groep deelnemers. Per begeleider hebben we het dan over een groep tussen de 6 en 12 jongeren, afhankelijk van niveau, leeftijd en manier van begeleiding. De medewerkers krijgen tijdens de training informatie over het programma, de onderdelen, pijlers, het opzetten van een Awardprogramma en het begeleiden van de deelnemers. 

Deze Awardbegeleiders gaan op zoek naar mensen die als Beoordelaar mee gaan op de Bronzen en Zilveren Expedities. Zij kunnen na een eendaagse cursus de Expedities van de jongeren beoordelen. 

Bij de start van het programma, sluiten we uiteraard een samenwerkingsovereenkomst af, zodat de taken en verantwoordelijkheden van alle partijen duidelijk zijn vastgelegd. 

Kosten

De licentie-kosten hangen samen met het aantal jongeren dat per schooljaar start en is verdeeld in staffels. Bij bijvoorbeeld 25 deelnemers is dat € 400,- per schooljaar, bij 26-50 deelnemers is dat € 550,-. 

Deelname aan de training voor Awardbegeleiders kost per persoon € 350,- en voor deelnemers van vrijwilligersorganisaties € 175,-. 

Deelname aan de training voor Beoordelaars kost per persoon € 50,- en voor deelnemers van vrijwilligersorganisaties € 25,-. 

Meer informatie?

Vul dan het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk! 


 

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen