Award

De impact van de Award

De Impact van de Award

Door deel te nemen aan de Award, creëren jongeren positieve veranderingen in hun eigen leven én in de wereld om hen heen. Wereldwijd deden miljoenen jongeren mee en enkelen deelden hun inspirerende verhalen. We onderzoeken voortdurend om de ware impact van de Award in kaart te krijgen en te houden. We monitoren hoe jongeren vertrouwen, creativiteit en leiderschapsvaardigheden ontwikkelen door hun Award-reis. We meten jaarlijks de Social Return on Investment van de Award in verschillende landen. Met de uitkomsten van deze onderzoeken wordt duidelijk dat deelnemers, vrijwilligers en supporters van de Award bijdragen aan de ontwikkeling van de deelnemers en de wereld om hen heen. Lees de resultaten in ons Impactrapport 2019: The Award in Numbers. Klick op de button om het rapport en andere onze impactonderzoeken te downloaden.

The Award in Numbers 2019

Deelnemers Tevredenheidsonderzoek

Changing lives 

 

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden