Award

Wat is onze sociale waarde?

Sociale waarde is de waarde van het verschil dat wij maken? Het is de waarde van de veranderingen die belanghebbenden - zoals jongeren, volwassenen die bij de Award betrokken zijn, bedrijven en overheden - ervaren als gevolg van de Award?

Door middel van ons model voor sociale waarde brengen we aan het licht hoe deze veranderingen tot stand komen. Door middel van welvaartseconomie kunnen we deze veranderingen in geld uitdrukken. Evaluatie van de sociale waarde helpt ons de bijdrage van de Award aan de maatschappij en de economie te begrijpen.

De methodologie van onze evaluatie van de sociale waarde maakt gebruik van kwantitatief onderzoek en gegevens om de volgende brede langetermijneffecten van de Award op individuen en hun gemeenschappen te waarderen.

VIND MEER over ons model voor sociale waarde en onze evaluatie in onze recente publicatie in samenwerking met PricewaterhouseCoopers (PwC)  Changing lives in the changing world.

Read the paper

Case for support 2021

Championing & Challenging young people

Participant Satisfaction Survey

Award in Numbers research

Paper over Informeel leren

International strategy 

 

Awardverhalen

Ook in het bedrijfsleven is de Award relevant / 'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Alexander Davits Gouden Award houder

'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden