Award

Wat is onze sociale waarde?

Sociale waarde is de waarde van het verschil dat wij maken? Het is de waarde van de veranderingen die belanghebbenden - zoals jongeren, volwassenen die bij de Award betrokken zijn, bedrijven en overheden - ervaren als gevolg van de Award?

Door middel van ons model voor sociale waarde brengen we aan het licht hoe deze veranderingen tot stand komen. Door middel van welvaartseconomie kunnen we deze veranderingen in geld uitdrukken. Evaluatie van de sociale waarde helpt ons de bijdrage van de Award aan de maatschappij en de economie te begrijpen.

De methodologie van onze evaluatie van de sociale waarde maakt gebruik van kwantitatief onderzoek en gegevens om de volgende brede langetermijneffecten van de Award op individuen en hun gemeenschappen te waarderen.

VIND MEER over ons model voor sociale waarde en onze evaluatie in onze recente publicatie in samenwerking met PricewaterhouseCoopers (PwC)  Changing lives in the changing world.

Read the paper

Case for support 2021

Championing & Challenging young people

Participant Satisfaction Survey

Award in Numbers research

Paper over Informeel leren

International strategy 

Strategie 2023

 

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden