Award

Delivering the Award

Het 29e jaar

Komend schooljaar start het 29e jaar van het International Award for Young People Programma in Nederland. Tien nieuwe deelnemende scholen of opleidingen ontvangen gedurende een schooljaar intensieve begeleiding bij het opstarten van het programma. Van 24 augustus tot 11 september 2022 kunnen scholen zich inschrijven. Alle middelbare en hoge scholen komen in aanmerking voor het programma. De selectiegesprekken vinden plaats midden september. Trainingen vinden plaats op twee data in september en october zodat na de herfstvakantie gestart kan worden met het programma.

Een kennismakingsgesprek is een goede start om te onderzoeken of de International Award bij uw visie en doelstellingen past. Een andere manier is om minimaal twee medewerkers deel te laten nemen aan de cursus voor Awardbegeleiders. Zij kunnen dan als pioniers aan de slag gaan met de eerste groep deelnemers. Per begeleider hebben we het dan over een groep tussen de 6 en 12 jongeren, afhankelijk van niveau, leeftijd en manier van begeleiding. De medewerkers krijgen tijdens de training informatie over het programma, de onderdelen, pijlers, het opzetten van een Awardprogramma en het begeleiden van de deelnemers. 

Bekijk ook onze Internationale pagina 'Deliver the Award'

Meer informatie of aanmelden?

Vul dan het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk! 


 

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden