Award

Delivering the Award

Het 27e jaar

Komend schooljaar start het 27e jaar van het International Award for Young People Programma in Nederland. Tien nieuwe deelnemende scholen of opleidingen ontvangen gedurende een schooljaar intensieve begeleiding bij het opstarten van het programma. Van 24 augustus tot 11 september 2020 kunnen scholen zich inschrijven. Alle middelbare en hoge scholen komen in aanmerking voor het programma. De selectiegesprekken vinden plaats tussen 7 en 18 september. Trainingen vinden plaats tussen 19 september en 10 oktober zodat na de herfstvakantie gestart kan worden met het programma.

Een kennismakingsgesprek is een goede start om te onderzoeken of de International Award bij uw visie en doelstellingen past. Een andere manier is om minimaal twee medewerkers deel te laten nemen aan de cursus voor Awardbegeleiders. Zij kunnen dan als pioniers aan de slag gaan met de eerste groep deelnemers. Per begeleider hebben we het dan over een groep tussen de 6 en 12 jongeren, afhankelijk van niveau, leeftijd en manier van begeleiding. De medewerkers krijgen tijdens de training informatie over het programma, de onderdelen, pijlers, het opzetten van een Awardprogramma en het begeleiden van de deelnemers. 

Bekijk ook onze Internationale pagina 'Deliver the Award'

Meer informatie of aanmelden?

Vul dan het contactformulier in en we reageren zo snel mogelijk! 


 

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden