Award

Waarom dit programma aanbieden?

De Award kan door een school ingezet worden voor verschillende doelen. Natuurlijk als naschools aanbod, waardoor talentontwikkeling praktisch vorm krijgt. Het is een gestructeerde (en aansprekende!) manier om het portfolio van de jongeren aan te vullen. In deze tijd van toelatingsgesprekken en strenge selectie is dat heel waarevol. Maar ook om invulling te geven aan maatschappelijke betrokkenheid van jongeren, actief burgerschap en participatie is het programma inzetbaar. Ook scholen die zoeken naar progamma's die helpen bij 'character building" kiezen voor het Awardprogramma. Internationale scholen bieden de Award aan, zodat de deelnemers op een andere manier in contact komen met de Nederlandse maatschappij. 

Hoe?

Als school krijg je een licentie van Award Nederland om het progamma aan te bieden aan je leerlingen. Minimaal twee medewerkers, meestal docenten, volgen de training tot Awardbegeleider en zij gaan met een groep jongeren aan de slag. 

Meer informatie?

Vragen over de manier waarop je met de Award aan de slag kan? Of lijkt het je wat om Awardbegeleider te worden? Geen probleem, daar zijn we voor!


Awardverhalen

Ook in het bedrijfsleven is de Award relevant / 'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Alexander Davits Gouden Award houder

'De waarde van het Award programma is voor mij op lange termijn steeds meer zichtbaar geworden. Dit met name door het feit dat ik meer dan tien jaar na het afronden van het programma, hier nog steeds de vruchten van pluk.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden