Award

Gouden feestje in Tilburg!

De uitreiking van zo'n 45 Gouden Awards vond plaats in het Klasse Theater in Tilburg.

Er waren deelnemers van verschillende scholen uit Nederland aanwezig: 2College Durendael uit Oisterwijk, Newmancollege uit Breda, Jan van Brabant college uit Helmond, United World College uit Maastricht, International School of the Hague en van the International School of Amsterdam.

De Awards werden uitgereikt door Marcelle Hendrickx, wethouder in Tilburg, Willem Bartelings namens het bestuur van Award NL en Pascalle Cup, directeur van Award NL.

Natuurlijk werden de Awardbegeleiders in het zonnetje gezet en ook de aanwezige Ambassadeurs werden verrast (een groep Gouden Award houders) voor hun enthousiaste inzet voor Award NL de afgelopen jaren; een feestelijke middag!

 

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden