Award

De Award is voor iedereen, echt!

Laura vertelt haar verhaal: 'Wat ik mooi vind aan dit programma, is dat iedereen mee kan doen. Die inclusiviteit, geen onderscheid tussen afkomst, opleiding, religie of wat dan ook, daar heb ik veel van geleerd. Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde. Daardoor voel je je ook verbonden met elkaar.

Bij de Award gaat het om je eigen ontwikkeling, je eigen doelen, je kunt dus ook heel dicht bij jezelf blijven. Bij wat jij leuk vindt om te doen.

Waar ik het meest van heb geleerd? Dat is een moeilijke vraag, ik heb zoveel geleerd. Maar één expeditie blijft me zeker altijd bij, omdat er zoveel misging. We moesten een heel eind fietsen en hebben onderweg nogal wat problemen gehad. Lekke banden, bagagedragers die van de fiets afvielen, verdwaald. Het mooie is dat we met elkaar oplossingen zochten én vonden. Ik heb geleerd dat je op elkaar kunt vertrouwen, dat doorzettingsvermogen ergens toe leidt. Daardoor ben ik trots op mezelf en dat is een goed gevoel.'

Laura is nog steeds als vrijwilligers betrokken bij de Award in Nederland en als vertegenwoordiger aanwezig geweest bij een event voor Gouden Award houders in Praag. 

 

Ja, ik doe ook mee!

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden