Award

Duizenden verhalen kan hij vertellen over al die jaren dat hij het programma van de Award draaide op het Jan van Brabant College in Helmond. Honderden leerlingen heeft hij door het Award-programma begeleid. Tientallen collega’s heeft hij weten te enthousiasmeren om samen met hem leerlingen te begeleiden in het Award-traject. 21 jaar lang was Dick Seijkens onlosmakelijk verbonden met de Award op het Jan van Brabant. Maar nu draagt hij het stokje over.

Zoiets konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, hoewel Dick duidelijk de voorkeur gaf aan vertrekken met stille trom. Daarom togen Patricia en Claudia namens het Award kantoor NL met kadootjes, bloemen en ballonnen naar het Jan van Brabant College om Dick te verrassen in de klas. En een verassing was het zeker!

Dick, duizend maal dank voor je inzet voor de Award al die jaren.

 

En welkom Anke Adriaans, die het stokje van Dick overneemt als Award-coördinator op het Jan van Brabant College in Helmond. Wij hopen dat al jouw mooie ambities voor het Award-programma op jouw school gerealiseerd worden.

Publicatie: 09/11/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden