Award

Shout-out naar al onze Award Begeleiders!

Award Begeleiders zijn veelal mensen die in het onderwijs werken, maar ook in andere branches, die de begeleiding van Award deelnemers er vrijwillig bij doen. Inmiddels zijn er meer dan 200 vrijwillige begeleiders. Dit doen ze omdat ze in onze jongeren én in het programma van de Award geloven. Nu de scholen gesloten zijn hebben Award Begeleiders het nog drukker dan ooit: het educatie aanbod moet zo snel mogelijk worden aangepast naar een onlinemethode. En dat moet worden gedaan vanuit een thuissituatie die daar natuurlijk niet op ingericht is. We hebben enorme bewondering voor dit snelle schakelen en aanpassen om ervoor te zorgen dat educatie toch door kan blijven gaan. Vanuit de Award begrijpen we heel goed dat de prioriteiten nu niet liggen bij de doelstellingen van de Award.  

In de komende weken zullen we Award Begeleiders informeren over aanpassingen die gedaan kunnen worden in het programma nu de maatregelen van het RIVM het onmogelijk maken sommige gestelde doelen voort te zetten.  

Ben je Award begeleider en heb je vragen over hoe om te gaan met deze nieuwe situatie of wil je iets delen bel, mail, app, Skype met ons.

Award Begeleider

Publicatie: 16/03/2020Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Vrijwilligerswerk bij de oudste scholierenvereniging / Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Jette Talsma Gouden Award houder

Jette Talsma was voor het onderdeel Vrijwilligerswerk penningmeester bij de oudste scholierenvereniging van Nederland. “Eenieder heeft dezelfde passie en het is ontzettend leuk dat je dit deelt. Hoe ga je nou precies in contact met bedrijven, hoe maak je afspraken, hoe kom je afspraken na. Met zijn allen om de tafel zitten om ideeën te bedenken en deze tot uitvoer te brengen.”

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden