Award

Tijdelijke toegestane wijzigingen tijdens de Coronamaatregelen

Versie augustus 2021


Na de verlenging van de tijdelijke wijzigingen in de toekenningsvereisten die eerder dit jaar werden goedgekeurd door International Trustees, hebben we nu het document met richtlijnen bijgewerkt. Klik op de button voor het bijgewerkte document Temporary changes and further guidance on the Award Requirements, dat de verlenging tot eind 2022 en de uitbreiding van de virtuele Exploratie voor Zilver weerspiegelt.
 
The International Award krijgt af en toe vragen van ongeruste ouders of de Expeditie wel door mag gaan als deelnemers niet getest en/of niet gevaccineerd zijn. We begrijpen de vragen en de zorgen. Award Nederland benadrukt dat de Expeditie alleen door kan gaan wanneer iedereen veilig en gezond kan reizen en wanneer men zichzelf veilig acht én voelt om mee te gaan en wanneer aan de maatregelen zoals anderhalve meter afstand wordt voldaan. Voor de nederlandse aanpak en maatregelen verwijzen wij naar de Rijksoverheid. The International Award controleert geen bewijzen en/of QR codes en stelt zich niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor besmettingen al dan niet bewezen opgedaan tijdens de Expeditie of andere Award-activiteiten.

De tijdelijke toegestane wijzigingen zijn zo ontwikkeld opdat iedere deelnemer zonder contact binnen anderhalve meter de mogelijkheid krijgt om zijn activiteiten uit te voeren of op een later tijdstip af te ronden. Voor meer informatie hierover kunt u terrecht bij uw Awardbegeleider.

 

Temporary changes and further guidance on the Award RequirementsPublicatie: 25/09/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Die Expeditie was echt pittig! / Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Rachel Klaverboer Gouden Award houder

Over haar Zilveren Expeditie: 'Alles waar ik tegenop zag viel mee en omgekeerd'. Voor haar zat de grootste uitdaging in de Expeditie, die zelfs de eerste keer werd uitgesteld.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden