Award

Vraag financiering aan voor jouw project

Heb jij een goed idee of project dat helpt de impact van Covid19 te verzachten?

De WHO trekt geld uit voor ideeën van jongeren om de gevolgen van de Covid-19 maatregelen te bestrijden. Lokale projecten en innovatieve oplossingen komen in aanmerking voor funding! Je kan zelfstandig of met een team simpel een aanvraag indienen en kans maken op financiering voor jouw project. Je kan geld aanvragen op 4 niveaus van $500 tot $5.000. Zet jouw Local Solution in en help mee de negatieve effecten van de pandemie aan te pakken! 

Thema's waar je finaciering voor kan aanvragen:

De WHO investeert $2 miljoen Dollar in Global Youth Solutions. De kern vereiste is dat jouw project innovatief en impactvol omgaat met de negatieve effecten van de pandemie. Je aanvraag dien je makkelijk in via het applicatieplatform. Door middel van video-uploads en eenvoudige, makkelijk in te vullen formulieren in 6 talen. Aanvragen worden beoordeeld door jongeren en deskundigen die zijn benoemd door de Global Youth Mobilization.

AANVRAAG INDIENEN

De International Award for Young People gelooft dat jongeren deel uit maken van de oplossing en voorrang moeten krijgen in COVID-19 herstelprogramma’s en beleid.

 

Publicatie: 18/04/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

De Award is voor iedereen, echt!  / 'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Laura de Kinkelder Gouden Award houder

'Samenwerken om verschillen te overbruggen is een belangrijke waarde. Bij de internationale events voel je dat ook heel duidelijk. Alle landen steken het programma op hun eigen manier in elkaar, iedereen heeft zijn eigen cultuur, maar toch geeft iedereen invulling aan dezelfde waarden. Dat uitgangspunt is overal hetzelfde.'

Lees verder Alle verhalen