Award

Vraag financiering aan voor jouw project

Heb jij een goed idee of project dat helpt de impact van Covid19 te verzachten?

De WHO trekt geld uit voor ideeën van jongeren om de gevolgen van de Covid-19 maatregelen te bestrijden. Lokale projecten en innovatieve oplossingen komen in aanmerking voor funding! Je kan zelfstandig of met een team simpel een aanvraag indienen en kans maken op financiering voor jouw project. Je kan geld aanvragen op 4 niveaus van $500 tot $5.000. Zet jouw Local Solution in en help mee de negatieve effecten van de pandemie aan te pakken! 

Thema's waar je finaciering voor kan aanvragen:

De WHO investeert $2 miljoen Dollar in Global Youth Solutions. De kern vereiste is dat jouw project innovatief en impactvol omgaat met de negatieve effecten van de pandemie. Je aanvraag dien je makkelijk in via het applicatieplatform. Door middel van video-uploads en eenvoudige, makkelijk in te vullen formulieren in 6 talen. Aanvragen worden beoordeeld door jongeren en deskundigen die zijn benoemd door de Global Youth Mobilization.

AANVRAAG INDIENEN

De International Award for Young People gelooft dat jongeren deel uit maken van de oplossing en voorrang moeten krijgen in COVID-19 herstelprogramma’s en beleid.

 

Publicatie: 18/04/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden