Award

Deelnemers gezocht voor: “de Award inspiratie sessie”

Ben jij erbij?

Voor de ontwikkeling van nieuw campagnebeeld zoals posters, flyers, video’s, vlogs en socials voor de Award hebben we jouw hulp nodig. We zijn een leuke, energieke en inspirerende Award sessie aan het organiseren. Ben jij er ook bij? Wellicht word jij wel hét gezicht van de Award!

Ons Doel

We willen graag weten wat jouw persoonlijke motivaties zijn (geweest) om deel te nemen aan de Award. Maar ook, wat zijn (waren) jouw ervaringen tijdens je deelname?
We zijn heel erg benieuwd naar jullie verhalen!

Met wie gaan we dit doen?

We willen dit graag met jou doen, dus met:

Oud Award deelnemers (ambassadeurs), huidige deelnemers en aankomende deelnemers maar ook Award begeleiders.

We gaan dit doen onder leiding van het marketing collectief “Aan de Gang” in de Gruyter Fabriek in 's-Hertogenbosch.  “Aan de Gang” zijn super creatieve professionals met heel veel ervaring in het ontwikkelen van campagnes. Ze zitten boordevol ideeën maar die kunnen alleen maar realiteit worden door jullie verhalen te horen. We willen een campagne die gebaseerd is op échte ervaringen en echte verhalen.

Team aan de Gang:
Janna van den Berg, Studio Janna van den Berg & Twan Brekelmans, Stillmoving

Hoe pakken we het aan?

Na ontvangst met wat lekkers trappen we af. In kleine groepjes word je gevraagd een korte vragenlijst in te vullen, een groepsgesprek te hebben om ook elkaars verhalen te horen of je mag plaatsnemen voor een camera waar er een interview met je wordt opgenomen. Als je dat laatste spannend vindt dan is het uiteraard prima om dat aan te geven.

De sessie duurt ongeveer 3 uur. Aan het einde van de dag bespreken we de uitkomsten van de middag en sluiten op een leuke en feestelijke manier af!

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij gaan keihard ons best doen om te zorgen voor een leuke, energieke en inspirerende sessie. En we regelen ook een lekker hapje en drankje in de pauzes. En uiteraard vergoeden we je gemaakte reiskosten. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles kan plaatsvinden binnen de COVID-maatregelen opgesteld door het RIVM. En! Als kers op de taart ontvang je een “onzedankisgroot” presentje!

Wanneer gaan we het doen?

In de week van 22 of 29 maart. Tijdstip: nog nader te bepalen

Waar gaat het gebeuren

Locatie: Gruyter Fabriek ‘s-Hertogenbosch

Hopelijk kunnen we dit buiten doen maar mocht het weer dit niet toestaan zorgen we voor een ruimte waar we voldoende afstand van elkaar kunnen bewaren. Vind jij het leuk om exclusief deel te nemen aan “de Award inspiratie sessie” en ben jij erbij?

MELD JE HIER AAN

Groetjes en hopelijk tot dan!
Team de Award

       Ernst van Rosmalen & Jeroen van de Wiel

Let op! Ben je nog geen 18 jaar dan heb je toestemming van je ouders nodig om deel te nemen. Daarvoor hebben wij een formulier!

 

 

Publicatie: 08/03/2021Terug naar nieuwsarchief

Awardverhalen

Ik ben in Wales en Kenia geweest en daar heb ik zoveel waardevolle lessen geleerd. / Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Chris Meeuwsen Gouden Award houder

Eerlijk is eerlijk, ik ben als tiener begonnen met de Award omdat de expedities me heel gaaf leken. Dat was voor mij de doorslaggevende factor.

Lees verder Alle verhalen

Awardnieuws

Geen nieuwsberichten gevonden